Welkom bij ons hondenschooltje in Hansweert.

 


Mijn naam is Diana Jenster en geef al ruim 16 jaar les op ons terrein dat we huren in Hansweert op de westelijke kanaalweg 6 te Hansweert. Wij zijn een klein hondenschooltje die op een positieve manier de baas en hond samen een team willen laten vormen.

 

Diana heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het opvoeden van honden, ze geeft de puppen les op donderdag avond van 19.15 tot 20.15. Bij ons zijn alle puppen al vanaf 8 weken welkom en is er altijd instroming. U hoeft dus niet te wachten. Daarbij heeft Diana hulp van een stagiere zodat er meer begeleiding is. Wel moeten de pups ingeënt zijn volgens schema. Als u de eerste keer komt vragen wij ook uw entboekje mee te brengen. Wij willen namelijk dat alle honden die bij ons komen trainen geënt zijn volgens schema.

Als U interesse heeft in onze hondenschool kunt U komen kijken op donderdagavond vanaf 19.00. Van 19.00 tot 20.00 worden de puppylessen gegeven, vanaf 20.30 tot 21.30 is er een volvassenhonden groeps les. Dit zijn mensen die graag verder willen trainen en het heel leuk vinden om de honden te motiveren leuke oefeningen te leren.

De kosten van de cursussen zijn € 60,00 voor 10 lessen.


Graag zijn we bereid om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn te bereiken via Diana Jenster 0113-502656

top

© Geraldine Jansen